فیک اوت (Fakeout) چیست؟ و چگونه از آن در معاملات خود استفاده کنیم؟

FAK OUT

آنچه در این مطلب می‌خوانید

3.5
(11)

فیک اوت یا فیک بریک اوت چیست؟

می خواهیم درباره فیک اوت صحبت کنیم که یکی از استراتژی های  مهم و قوی ما است و مخفف FO است. این استراتژی یکی از مهاجمین ما در بازار است استراتژی فیک اوت استراتژی تهاجمی است. می خواهم برای درک بهتر این استراتژی ها چارت بازار را به زمین فوتبال تشبیه کنم .

ما خط دفاعی خودمان را بسیار قوی چیده ایم، که ۵ استراتژی مهم هستند آنها خط دفاعی ما هستند و همچنین درباره دروازه بان در قبلا صحبت کرده ایم، که MPL بوده است. (در مقاله ( نواحی پرایس اکشن ) MPL  ها را به صورت کامل شرح داده ایم.) بنابراین دروازه بان ما (MPL) بسیار قوی است و بازیکنان ما عبارتند از SDE، کوازیمود، دایموند، ساید و استراتژی های دیگری که داریم این ها دفاع ما هستند.

 ما روش ترید را بازی فوتبال شبیه سازی می کنیم اگر دروازه بان شما قوی باشد دفاع شما قوی باشد، هافبک‌های شما کاملاً قوی باشند و مهاجمین شما تند و تیز باشد به احتمال بالایی بازی را خواهید برد. بنابراین در دوره RTM این ۵ استراتژی مهم دفاع ما هستند. دفاع ما خوب است و حالا نوبت مهاجمین است که باید درست انتخاب شوند. حال که دفاع و هافبک های ما خوب هستند اگر مهاجمین ضعیف باشند می‌بازیم بنابراین ما نیاز به مهاجمین شوت زن داریم افرادی که بتوانند به سمت هدف شوت بزنند. افرادی که تشنه گل زنی هستند. ما درباره این افراد می خواهیم صحبت کنیم.

درباره افرادی مانند فیک اوت ها صحبت می کنیم، اینها مهاجمین ما هستند بنابراین امروز درباره فیک اوت صحبت می کنیم که یکی از مهاجمین ما در بازار هستند بنابراین به بحث امروز می پردازیم.

 تصویر زیر آن آناتومی فیک اوت است.

FAKE OUT

همانطور که در تصویر بالا می بینید یک DP داریم توجه داشته باشید که این DP می تواند یک MPL یا حتی می تواند یک سطح کوازیمود باشد و یا یک الگوی دابل مارو باشد تمام این DP ها معتبر هستند.

 بنابراین زمانی که یک  DPمعتبر پیدا کردیم بعد به یک فیک اوت به سمت  MPL نیاز داریم.

فیک اوت را از سه دیدگاه  برسی می کنیم:

اول از دیدگاه معامله‌گران خورد : دیدگاه معامله گران خورد یعنی وقتی قیمت به خط مقاومتی دوم رسید (اینجا که خط مقاومت می بینید R1 , R2) قیمت برای اولین بار به R1  رسیده است و سپس برای دومین بار به R2 رسیده است و می توانیم خط مقاومتی را رسم کنیم.

دیدگاه  دوم  از نظر خرد و تبلیغات: از دیدگاه تبلیغات به شما گفتند که وقتی قیمت به مقاومت رسید بفروشید و اگر به حمایت رسید بخرید و اتفاقی که می‌افتد این است که قیمت برای بار سوم به این مقاومت بر می‌گردد و در آن لحظه شما می فروشید و استاپ لاس را بالای R1 , R2 می گذارید. این دید تبلیغاتی است که مدرسین از آن برای تدریس شان استفاده می کنند.

 به تعریف دقیق فیک اوت می پردازیم فیک اوت چیست؟

می بینید که حداقل دو برخورد به مقاومت داریم اتفاقی که می‌افتد این است که قیمت مقاومت را می‌شکند و به یک DP یا نقطه تصمیم گیری معتبر می‌رود، و در نهایت از آنجا سقوط می کند.

 از برخی افراد می شنویم که می گویند بازار امروز من را فریب داده است و به دنبال شکار استاپ لاس من بوده است این اتفاق روزانه برای معامله گران غیر حرفه ای می افتد.

نواحی شکست و استاپ BSZ (Break And Stop Zone)

 وقتی یک ناحیه مقاومتی پیدا کردیم که قیمت دو بار به این نقطه برخورد کرده است به این محل نواحی شکست و استاپ (BSZ) می گوییم.

فیک اوت

تبدیل شدن BSZ به FO

در چارت بالا یک حمایت با دو برخورد داریم که محدوده BSZ را رسم می کنیم. سپس زمانی که قیمت حمایت را شکست به سمت یک DP مشخص می رود اینجاست که BSZ تمایل دارد که فیک شود.

 بنابراین اولین کاری که باید انجام دهیم مشخص کردن BSZ است در نهایت FO می شود.

 زمانی که این حالت را دیدید و BSZ داشتید صبر کنید تا قیمت آن را بشکند و تبدیل به یک FO شود. زمانی که قیمت FO زد معمولاً به سمت یک DP معتبر حرکت می کند.

FAKE OUT

 

قیمت 3بار به حمایت شده است و در نهایت خط حمایت را شکسته است وقتی این ساختار بازار را می بینیم به آن BSZ می گوییم. و زمانی که BSZ شکسته شود به آن فیک اوت می گوییم.

 چرا به فیک اوت ها نواحی شکست استاپ می گوییم؟

 وقتی قیمت به فیک اوت رسید، افراد زیادی می خواهند بفروشند و حد ضرر را بالای ناحیه BSZ قرار می دهند و اتفاقی که پیش می‌آید این است که استاپ هانت های آنها زده می شود (شکار حد ضرر ها) و همچنین افرادی هستند که شکست ها را ترید می کنند.

 اینجا قیمت مقاومت را شکسته است و اینجا می خواهند خرید کنند آنها می‌گویند یک شکست داریم اما نمی دانند که این یک فریب است و بعد خریداران فریب خورده اند به این اتفاق FO یا نواحی شکست استاپ می گوییم .

در ادامه اصلاحات و شرایط استاپ فروش را می بینیم، باید یک مقاومت با حداقل دو برخورد داشته باشیم. همانطور که قبلا توضیح داده ایم بالای ناحیه FO باید یک DP معتبر باشد. وقتی که BSZ را مشخص کردید، باید صبر کنید تا قیمت به یک DP مشخص برسد، سپس در ناحیه  DP که یک MPL است سفارش ورود خود را قرار دهید.  

انواع فیک اوت

 ما انواع مختلفی فیک و اوت داریم و همانطور که در چارت بالا می بینید یک فیک اوت فیلیپ داریم. یک فیک اوت با حمایت / مقاومت فیلیپ (فیلیپ شدن تبدیل حمایت به مقاومت و بلعکس) وقتی این فیک اوت اتفاق افتاده یک خط فیلیپ داشته‌ایم که حمایت به مقاومت تبدیل شده است.

انواع مختلف فیک اوت ها را در مقاله( انواع فیک اوت ) تشریح و مورد برسی قرار داده ایم برای مطالعه انواع فیک اوت ها می توانید به مقاله ذکر شده مراجعه کنید.

 

سپاس گزاریم از اینکه این مقاله را تا انتها مطالعه کرده اید و موفقیت شما در معامله‌گری و تمام مراحل زندگی را خواستاریم.

لطفاً نظر خود را در مورد این مقاله با ما در میان بگذارید.

جهت مشاهده فیلم های آموزش رایگان فارکس با آکادمی چرتکه همراه باشید.

 

 

این مقاله چقدر برایتان مفید بود؟

میانگین امتیاز 3.5 / 5. تعداد آرا: 11

مقالات مرتبط:

تفاوت قیمت جفت ارزها در بروکرهای مختلف

ثروتمندترین افراد ایران

آموزش و دانلود گلوری اکسپرت مدیریت سرمایه

مدیریت سرمایه در فارکس

مقایسه پراپی و سرمایه گذار برتر

دوره هوش مالی

دوره آموزشی هوش مالی با تدریس محمدحسین همتی
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است
ثبت نام

سوالات و انتقاد های خودتون رو ارسال کنید تا با دانش هم دیگه، ابهامات این مقاله رو تکمیل کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *