نحوه تشخیص فیک اوت ها و انواع فیک اوت

فیک اوت
4.1
(8)

فیک اوت یک ستاپ معاملاتی خیلی قوی است. یک استراتژی معاملاتی معتبر و تهاجمی، که شناسایی این ستاپ تاثیر زیادی بر نقاط ورود موفق و سود ساز دارد.

در این مقاله میخواهیم انواع فیک اوت ها را برسی و شناسایی کنیم. تا بتوانیم ترید موفقی داشت باشیم.

در مقاله ( فیک اوت ) به طور کامل فیک اوت ها را تشریح کرده ایم. پیشنهاد می کنم ابتدا مقاله فیک اوت را مطالعه فرمایید و در ادامه به مطالعه این مقاله بپردازید.

انواع فیک اوت (Fake Out) 

FAKE OUT

ما انواع مختلفی فیک اوت داریم و همانطور که در چارت بالا می بینید یک فیک اوت فلیپ داریم. یک فیک اوت با حمایت / مقاومت فلیپ (فلیپ شدن تبدیل حمایت به مقاومت و بلعکس) وقتی این فیک اوت اتفاق افتاده یک خط فلیپ داشته‌ایم که حمایت به مقاومت تبدیل شده است. فیک اوت فلیپ یک ستاپ معاملاتی خیلی قوی است.

همانطور که در مقاله قبل توضیح دادیم FO مخفف Fake Out است و در این مقاله از مخفف Fake Out استفاده می کنیم.

2 نوع فیک اوت داریم

1-  FO با حمایت و مقاومت با دو برخورد به مقاومت داریم بنابراین باید یک مقاومت با دو برخورد داشته باشیم

2- نوع FO اوت بدون حمایت در این نوع FO حمایت نداریم و فقط مقاومت با یک یا دو برخورد داریم.

اهمیت فیک اوت ها

FO های همراه با حمایت و مقاومت قوی تر از فک اوت های بدون حمایت هستند. معمولاً وقتی یک FO بدون فلیپ داریم ( بدون حمایت ) می توانیم ترکیبی از فشردگی بعلاوه لیکوییدیتی CPLQ  یا تری درایو در نظر بگیریم. بنابراین زمانی که این موارد طلاقی و همپوشانی داشتند FO از نوع دوم برخورد را قوی می کند، اما زمانی که FO از نوع فیلیپ داشتیم بهترین حالت برای ترید است.

فیک اوت فلیپ

به این حالت FO با دو برخورد می‌گوییم. البته می توانید تا ۳ برخورد هم داشته باشد که در این حالت، قبل از شکسته برخورد داریم. همه این موارد  FO هستند.

نحوه سفارش گذاری در فیک اوت ها

سفارش ورود خود را در  MPL یا یک ناحیه عرضه قوی یا دابل مارو یا سطح QM قرار می دهیم. و حد ضرر باید بالای DP معتبر باشد و هدف (حد سود) خود را روی یک سطح کوازیمود در گذشته یا یک ناحیه تقاضای فرش قرار دهید. پس باید به دنبال یک کوازیمود و یا ناحیه تقاضای فرش باشیم تا حد سود را قرار دهیم.

فیک اوت

به چارت بالا توجه کنید، اولین کاری که باید مشخص کنیم MPL است. یک MPL داریم و قیمت یک خط مقاومتی ساخت است. اینجا یک مقاومت با دو برخورد داریم حال منتظر یک فک اوت می‌مانیم.

بنابراین مقاومتی داریم با سه برخورد، سپس منتظر می‌مانیم تا قیمت به MPL برسد و سپس می توانید سفارش تریدر خود را قرار دهیم. و در اینجا یک FO رخ داده است به همراه فشردگی که با آن همپوشانی دارد. قیمت فشرده شده است و به سمت MPL  حرکت کرده است . و همچنین مومنتوم قوی به سمت پایین داریم و یک مومنتوم ضعیف داریم که به آن استاپ مومنتوم شیفت می گوییم. (در مقاله مومنتوم شیفت کامل در مورد این استراتژی صحبت کرده ایم ) بنابراین همه اینها با هم هم پوشانی دارند تا کیفیت ستاپ را متوجه شویم. حد ضرر خود را بالای MPL قرار دهید و هدف شما هم کف روند خواهد بود .

فیک اوت

در تصویر بالا می بینید که سطح QM داریم که یکMPL  معتبر نیز می باشد زمانی که قیمت به این ناحیه QML نزدیک شده است و قیمت سه برخورد داشته است و بنابراین ما سه برخورد داریم که تقریباً از نوع فلیپ  است.

یک حمایت قوی داریم و وقتی این شرایط را داریم یک ستاپ خیلی خوب داریم. سپس منتظر می مانیم تا قیمت به MQL برسد و سفارش ورود خود را قرار دهیم . در اینجا یک FO اتفاق افتاده و قیمت ریزش کرده حد سود خود را در کف روند قرار می دهیم.

 

سپاس گزاریم از اینکه این مقاله را تا انتها مطالعه کرده اید و موفقیت شما در معامله‌گری و تمام مراحل زندگی را خواستاریم.

لطفاً نظر خود را در مورد این مقاله با ما در میان بگذارید.

جهت مشاهده فیلم های آموزش رایگان فارکس با آکادمی چرتکه همراه باشید.

 

 

این مقاله چقدر برایتان مفید بود؟

میانگین امتیاز 4.1 / 5. تعداد آرا: 8

سوالات و انتقاد های خودتون رو ارسال کنید تا با دانش هم دیگه، ابهامات این مقاله رو تکمیل کنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
پیمایش به بالا