طمع در ترید و روش غلبه بر آن در پراپ تریدینگ

طمع در ترید
4.7
(3)

طمع در ترید و روش غلبه بر آن در پراپ تریدینگ

زمانی که شما در حساب با بالانس های بالا ترید می کنید، خصوصا اگر حساب پراپ تریدینگ باشد نه حساب شخصی، طمع در ترید، گریان گیر شما خواهد بود.طمع، یکی از بزرگترین دشمنان معامله‌گری موفق در بازار فارکس است. این ممکن است موجب تصمیمات عجولانه شود که منجر به خسارت در حساب ریل و یا حتی حساب پراپ تریدینگ شما شود. این می‌تواند به استراتژی معاملاتی شما تأثیر منفی بگذارد و باعث از دست دادن حساب شود. بنابراین، مهم است بدانید که آیا طمع دارید یا خیر.

در این مقاله قصد داریم متوجه شویم که یا طمع در ترید ما وجود دارد یا نه؟ آیا معاملات ما بر اساس استراتژی پیش می رود یا براساس حرص و طمع ما برای کسب درآمد؟

پنج رفتاری را که نمایانگر حرص هستند و راه غلبه بر آن

1. معاملات اضافی می‌کنید

معامله اضافی به معنای انجام خیلی زیاد معاملات در مدت زمان کوتاهی است. ما معامله‌گران را می‌بینیم که تلاش می‌کنند در مدت زمان بسیار کوتاهی پول زیادی بسازند. این ممکن است به از دست دادن معاملات بزرگ منجر شود. این ریسک شما را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود که معاملات شما را به طور موثر مدیریت نکنید. طمع در ترید برای کسب پول بیشتر موجب انجام معاملات بیش از حد می شود.

2. بهره‌وری خود را بیش از حد افزایش می‌دهید

ریسک زیاد در معاملات به معنای معامله با پول بیشتری از آن چیزی است که می‌توانید از دست بدهید. برخی از معامله‌گران تلاش می‌کنند تا پول بیشتری سرمایه‌گذاری کنند. استفاده از حد زیاد بهره‌وری همچنین موجب خسارت‌های بزرگ می‌شود. دلیل این امر این است که حتی یک حرکت کوچک در بازار علیه شما می‌تواند حساب شما را از بین ببرد. حرص و طمع در ترید باعث اضافه کردن حجم های غیر منطقی در هر پوزیشن می شود و ممکن است یکبار سود بالایی به شما بدهد اما زمانی که ضرر زیادی را هم داشته باشد، حساب پراپ شما از دست می رود.

فراموش نکنید!
شرکت های پراپ تریدینگ به دنبال سود بالا از یک ترید نیستند.
آنها معامله گرانی منضبط با سود مستمر میخواهند.

در حساب های پراپ تریدینگ توصیه می شود که تنها یک درصد از سرمایه خود را در ترید درگیر کنید. به حداکثر میزان حدضرر روزانه و ماهانه(درادونdrawdown) خود توجه زیادی داشته و مدیریت سرمایه را در حساب پراپ باید به خوبی رعایت کنید.

3. از برنامه معامله‌گری خود پیروی نمی‌کنید

یک برنامه معامله‌گری یا استراتژی معاملاتی، مجموعه‌ای از قوانین است که شما هنگام معامله پیروی می‌کنید. این باید شامل معیارهای ورود و خروج شما، قوانین مدیریت ریسک و اهداف سود باشد. اگر از برنامه‌ی خود پیروی نمی‌کنید، احتمالاً تصمیمات نادرستی براساس طمع می‌گیرید که منجر به خسارت و زیان در حساب پراپ می‌شود.

4. از کسب سود خود پرهیز می‌کنید

بسیاری از معامله‌گران به معاملات برنده خود برای مدت طولانی‌تری نگه می‌دارند به امید کسب سود بیشتر. اما این یک بازی خطرناک است. بازار هر زمان ممکن است علیه شما تغییر کند. اگر شما از کسب سود پرهیز کنید، ریسک می‌کنید که تمام سود خود را دوباره از دست دهید.

5. حرص شما را متوقف می‌کند از کاهش خسارت‌های خود

یکی از اشتباهات متداولی که معامله‌گران انجام می‌دهند این است که خسارت‌های خود را به اندازه کافی سریع کاهش نمی‌دهند. این اغلب به دلیل طمع در ترید اتفاق می‌افتد، زیرا معامله‌گران نمی‌خواهند با زیان ترید خود را ببدند. با این حال، نگه داشتن معاملات زیان آور ممکن است به خسارت‌های حتی بزرگتر منجر شود. حتما استاپ لاس و حدضرر بگذارید تا از زیان بیشتر روی حساب شما جلوگیری شود. اهمیت دارد که خسارت‌های خود را به سرعت کاهش دهید و به معامله‌ی بعدی بروید.

اگر حتی یکی از این ویژگی‌ها را داشتید، نیاز است که و به دقت رویکرد معامله‌گری خود را ارزیابی کنید.

بیایید نگاهی به راه‌هایی که می‌توانید از طمع در ترید غلبه کنید، بیندازیم:

– استراتژی معاملاتی داشته و از آن پیروی کنید: این به شما کمک می‌کند تصمیمات انضباطی بگیرید و از معامله‌گری براساس احساسات انجام ندهید.
– حد ضرر و حد سود واقع‌گرایانه تعیین کنید: این به شما کمک می‌کند ریسک را مدیریت کرده و سود خود را حفاظت کنید.
– استراحت کنید و ساعاتی را به مارکت نگاه نکنید. این به شما کمک می‌کند ذهن خود را پاک کنید و از انجام تصمیمات براساس احساسات بپرهیزید.
– مقدار ریسک شما در هر معامله را کاهش دهید: با کاهش مقدار ریسک در هر معامله، شما خسارات احتمالی خود را محدود کرده و حساب معامله‌گری خود را حفاظت می‌کنید. این مهم است چرا که به شما اجازه می‌دهد بیشتر در بازار بمانید و به استراتژی معامله‌گری‌تان فرصت بدهید. همچنین، تعیین حداکثر تلفات روزانه یک راه خوب برای مدیریت ریسک و حفاظت از حساب معامله‌گری شماست.

اهمیت روانشناسی مالی در معامله گری

در هنگام ترید یا معامله گذاری، روانشناسی مالی اهمیت زیادی دارد. افراد در مواجهه با تغییرات قیمت‌ها و نوسانات بازار ممکن است تحت تأثیر احساسات مانند ترس، حسادت یا گریه و خنده قرار گیرند. این احساسات می‌توانند تصمیمات مالی را تحت تأثیر قرار داده و به نتایج ناخوشایند منجر شوند.

به عنوان مثال، ترس از از دست دادن ممکن است باعث شود تا فرد به طور ناقص تصمیم‌های خود را اجرا کند یا از مواجهه با ریسک‌های لازم در ترید خودداری کند. به عبارت دیگر، درک عمیق از روانشناسی مالی به افراد کمک می‌کند تا احساسات خود را در مواجهه با موقعیت‌های ترید مدیریت کرده و تصمیمات مالی هوشمندانه‌تری بگیرند. از سوی دیگر، شناخت بهتر از نقاط قوت و ضعف فردی در ترید موجب بهبود عملکرد مالی و افزایش سطح موفقیت در بازارهای مالی می‌شود.

حرص احساس طبیعی انسانی است، اما اهمیت دارد که اگر می‌خواهید در معامله‌گری موفق باشید، باید آن را کنترل کنید.

این مقاله چقدر برایتان مفید بود؟

میانگین امتیاز 4.7 / 5. تعداد آرا: 3

سوالات و انتقاد های خودتون رو ارسال کنید تا با دانش هم دیگه، ابهامات این مقاله رو تکمیل کنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
پیمایش به بالا