استراتژی معاملاتی دبل مارو (DP) و نقاط مهم تصمیم‌گیری در بازار

دابل مارو rtm

آنچه در این مطلب می‌خوانید

4.2
(18)

دابل مارو در RTM

یکی از موارد مهم و پایه RTM، دابل مارو ها هستند. الگوهای دبل مارو (DP) و نقاط مهم تصمیم‌گیری در بازار هستند. که برای یادگیری استراتژی های دایموند کوازیمود و SDE و غیره باید دابل مارو ها را به صورت حرفه ای یاد بگیریم و آنها را در بازار شناسایی کنیم.

دابل مارو چیست؟

الگوهای دبل مارو (DP) و نقاط مهم تصمیم‌گیری در بازار هستند .

دابل مارو، الگویی در گذشته است که در اولین بازگشت قیمت نقش مقاومت را دارد. بنابراین زمانی که یک نقطه تصمیم گیری و یا همان DP را شناسایی کردید، اگر آن نقطه تصمیم گیری ویژگی های یک دابل مارو را داشته باشد، می توانید در آن نقطه که در گذشته چارت دیده می شود وارد و شروع به ترید کنید. 

در ادامه آناتومی پنج نوع دابل مارو ها که مهمترین هستند را مورد بررسی قرار می دهیم.اگر بتوانیم این الگو را در گذشته شناسایی کنیم وارد شدمن به بازار برایمان ریسک کمتری در پی خواهد داشت.

برسی 5 الگوی مهم دابل مارو :

این پنج نوع الگوهایی هستند که در مقاله از آنها استفاده می کنیم. پس باید هر پنج نوع را کامل یاد بگیرید و آن ها را در لایو بازار شناسایی کنید.

دابل مارو RTM

در شکل (1) یک کندل صعودی داریم که کندل بعدی، آن را در برگرفته است ( اینگلف کرده) و قیمت از OPEN کندل نزولی عبور کرده است.

بنابراین این سطح ورود ما است (خط مشکی). پس هر وقت الگوی کندلی با این ساختار دیدید، می توانید وارد معامله شوید.

بررسی کنید که سایه کندل اول توسط کندل دوم اینگلف شده باشد. بنابراین هر وقت این کندل صعودی اینگلف شد، و قیمت به این نقطه تصمیم‌گیری رسید، میتوانید سفارش ورود خود را قرار دهید.

در شکل شماره (2) ستاپ خرید حالت قبل را می بینیم که یک کندل نزولی به طور کامل توسط کندل بعدی اینگلف شده بنابراین می توانید روی خط خرید نقطه ورود (خط مشکی) وارد شویم.

کندل دوجی :

به تصویر بالا دقت فرمایید و این نکته را مد نظر داشته باشید که رنگ کندل  دوجی مهم نیست می تواند این کندل دوجی صعودی یا نزولی باشد. (فقط باید کندل دوجی باشد)

شما فقط باید به دنبال کندل دوجی باشید. زمانی که قیمت به کندل دوجی رسید یعنی زمان تصمیم گیری در ناحیه رسیده است.

مثلاً زمانی که استراتژی SDE را ترید می‌کنید می‌توانید به این طریق نقاط تصمیم گیری را فیلتر کنید و معتبر ها را شناسایی کنید. و همچنین می توانید نقطه ای که با احتمال برد بالا قیمت را نگه می دارد شناسایی کنید.

در حالت شکل شماره (2) هم، همان طور است یک کندل دوجی داریم که صعودی یا نزولی آن مهم نیست.

دابل مارو RTM

الگو های  هیدن بیس ( Hidden Base) :

در تصویر بالا الگو ها هیدن بیس را ملاحظه می کنید. و می‌بینید که یک سایه در بالا و یک سایه در پایین داریم زمانی که این چنین شکل و ساختار کندلی دیدید که یک ستاپ نزولی است، متوجه می شوید که یک نقطه تصمیم گیری می تواند قیمت را نگه دارد.

شکل شماره (2) در این ساختار حالت صعودی هیدن بیس را می‌بینیم. اگر این نوع بیس ها را در بازار دیدید می دانید که اگر قیمت برای اولین بار به آن ناحیه برگردد ( اولین بازگشت مساوی FTB می‌توانید در ناحیه خرید( خط مشکی) وارد شوید و احتمال اینکه قیمت را نگه دارد زیاد است.

دابل مارو RTM

در تصویر بالا کندل صعودی را می بینیم بعد از آن یک کندل نزولی تشکیل شده است زمانی که این الگو را می بینید باید نقطه ورود را علامت گذاری کنید (خط مشکی) و زمانی که قیمت دوباره به این نقطه برگشت می توانید وارد معامله شوید.

نکته! سایه بالایی کندل وسط از سایه کندل اینگلف باید بزرگتر باشد.

در تصویر بالا یک کندل نزولی داریم و بعد دوجی و دوباره یک کندل نزولی دیگر داریم وقتی چنین بسی ایجاد می‌شود. یعنی یک نقطه تصمیم گیری معتبر در بازار ایجاد شده و باید برای اوردر خود در این ناحیه صبر کنید. و زمانی که قیمت برای اولین بار به این ناحیه رسید می توانید سفارش خود را در قرار دهید.

رنگ دوجی مهم نیست زمانی که این بیس تشکیل می شود، ما متوجه می‌شویم که ناحیه تصمیم‌گیری معتبر و مهمی در بازار ایجاد شده است.

این پنج حالت نقاط تصمیم گیری ما هستند. باید توجه داشته باشیم برخی شرایط باید برقرار باشد. بنابراین نکات و شرایطی وجود دارد که در هنگام مشخص کردن این DP ها باید در نظر داشته باشیم.

نکات و شرایط مشخص کردن DP ها:

DPنوع اول:

  • باید کندل اول به صورت کامل توسط کندل دوم اینگلف شده باشد.
  • هم بدنه و هم سایه اینگلف شده باشد.

DPنوع دوم:

برای نوع دوم باید یک کندل دوجی در وسط کندل های مورد نظر وجود داشته باشد تا بتوانیم آن را الگوی دابل مارو در نظر بگیریم.

نکته! نقطه تصمیم گیری باید دست نخورده باشد. یعنی برای اولین بار قیمت به آن ناحیه رسیده باشد و آن ناحیه را لمس کرده باشد.

در مقالات بعدی در مورد نواحی پرایس اکشن (PAZ) برایتان صحبت خواهیم کرد. وهمچنین در ادامه ما 20 ستاپ معاملاتی را در اختیار شما معامله گران قرار داده ایم. 

 

سپاس گزاریم از اینکه این مقاله را تا انتها مطالعه کرده اید و موفقیت شما در معامله‌گری و تمام مراحل زندگی را خواستاریم.

لطفاً نظر خود را در مورد این مقاله با ما در میان بگذارید.

جهت مشاهده فیلم های آموزش رایگان فارکس با آکادمی چرتکه همراه باشید.

 

این مقاله چقدر برایتان مفید بود؟

میانگین امتیاز 4.2 / 5. تعداد آرا: 18

مقالات مرتبط:

سبک ICT در فارکس

تفاوت قیمت جفت ارزها در بروکرهای مختلف

ثروتمندترین افراد ایران

آموزش و دانلود گلوری اکسپرت مدیریت سرمایه

مدیریت سرمایه در فارکس

دوره هوش مالی

دوره آموزشی هوش مالی با تدریس محمدحسین همتی
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است
ثبت نام

سوالات و انتقاد های خودتون رو ارسال کنید تا با دانش هم دیگه، ابهامات این مقاله رو تکمیل کنیم.

5 پاسخ

  1. ممنون از زحمات شما . فقط شکل تایپ ۱ اشتباه رسم شده بود و قیمت کلوز کندل قبل با قیمت اوپن کندل بعد تراز نبود. لطفا اصلاح فرمایید

    1. بعضی وقتها در بازار اینجوری پیش میاد که کندلها بالا و پایین باشن این الگوی qmm و قیمت دوباره به خط مشکی بر میگرده و اشتباه نشده

  2. سلام شکل نوع ۴ نزولیش اشتباهه، اصلاح بفرمایید، دوکندل نزولی قرمزباشه یعنی کندل وقتی نزولی هست قرمزه…

  3. در شکل دو از نوع دوم هم جای کندل قرمز با آبی باید عوض شه، اینجوری اشتباهه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *