4 اندیکاتور معاملاتی موثر که هر معامله گری باید بداند

آکادمی چرتکه

آنچه در این مطلب می‌خوانید

2.7
(7)

4 اندیکاتور معاملاتی موثر که هر معامله گری باید بداند

هنگامی که ماجراجویی شما در مسیر معامله گری فارکس آغاز می شود، احتمالاً با انبوهی از روش های مختلف برای معامله مواجه خواهید شد. با این حال، بیشتر فرصت های معاملاتی را می توان به راحتی تنها با یکی از چهار اندیکاتور نمودار شناسایی کرد. هنگامی که بدانید چگونه از میانگین متحرک، RSI، استوکاستیک و اندیکاتور MACD استفاده کنید، به خوبی در مسیر اجرای پلن معاملاتی خود مانند یک حرفه ای عمل خواهید کرد. همچنین یک ابزار تقویتی رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت تا بدانید هر روز چگونه از این اندیکاتورهای فارکس در معاملات خود استفاده کنید.

مزایای یک استراتژی ساده

معامله گران تمایل دارند زمانی که در بازار فارکس شروع به کار می کنند، مسائل را بیش از حد پیچیده کنند. این واقعیت تأسف بار است، اما بطرز غیرقابل انکاری حقیقت دارد. معامله گران اغلب احساس می کنند که داشتن یک استراتژی معاملاتی پیچیده بهتر است؛ در حالیکه اتفاقا باید بر روی هرچه ساده تر نگه داشتن مسائل تمرکز کنند. این موضوع به این دلیل است که یک استراتژی ساده باعث واکنش سریع تر و استرس کمتر می شود.

اگر تازه شروع کرده اید، باید به دنبال موثرترین و ساده ترین استراتژی ها برای شناسایی معاملات باشید و از آن رویکرد پیروی کنید.

“سادگی، نهایت پیچیدگی است.”  لئوناردو داوینچی

 کشف بهترین اندیکاتور های فارکس برای یک استراتژی ساده

یکی از راه‌های ساده‌سازی معاملات، داشتن یک پلن معاملاتی است که شامل اندیکاتورهای نمودار و چند قانون در مورد نحوه استفاده از آن اندیکاتورها باشد. با مد نظر داشتن این مهم که “سادگی بهترین است”، چهار اندیکاتور آسان وجود دارد که باید با آنها آشنا شوید. چرا که برای شناسایی نقاط ورود و خروج معاملات کاربرد دارند. این 4 اندیکاتور شامل موارد زیر هستند:

میانگین متحرک

RSI  (شاخص قدرت نسبی)

اسلو استوکاستیک

MACD

هنگامی که در یک حساب واقعی معامله می کنید، یک برنامه ساده بهمراه قوانین ساده بهترین دوست و همراه شما خواهد بود.

استفاده از اندیکاتورهای فارکس برای خواندن نمودارها برای محیط های مختلف بازار

در تعیین ارزش یک ارز نسبت به ارز دیگر، عوامل اساسی بسیاری دخیل هستند. بسیاری از معامله گران ترجیح می دهند برای شناسایی فرصت های معاملاتی با نگاهی ساده به نمودارها بنگرند – پس از اندیکاتور های فارکس برای این منظور استفاده می کنند.

با نگاه به نمودارها، می توان متوجه دو محیط رایج در بازار شد. یک نوع آن محیط یا بازاری در محدوده ای با سطوح حمایت و مقاومت قوی یا همان کف و سقفی است که قیمت آن سطوح را نمی شکند (منظور همان تردینگ رنج است). و یا بازار دوم که از نوع روندی است که در آن قیمت به طور پیوسته بالا و پایین می شود.

استفاده از تحلیل تکنیکال به شما این امکان را می دهد که به عنوان یک معامله گر بتوانید بازار تردینگ رنج یا دارای روند را شناسایی کنید. سپس بر اساس نوع بازار، نقاط ورود یا خروج با احتمال بالاتر را پیدا کنید. خواندن اندیکاتور ها به سادگی قرار دادن آنها بر روی نمودار است.

معامله گری با اندیکاتور میانگین متحرک

یکی از بهترین اندیکاتورهای فارکس برای هر استراتژی، میانگین متحرک است. میانگین‌ متحرک، امکان یافتن فرصت‌های معاملاتی در جهت روند کلی بازار را برای معامله‌گران آسان‌تر می‌کند. هنگامی که بازار روند صعودی دارد، می توانید از یک یا چندین میانگین متحرک برای شناسایی روند و همینطور زمان مناسب برای خرید یا فروش استفاده کنید.

میانگین متحرک یک خط ترسیم شده است که به سادگی میانگین قیمت یک جفت ارز را در یک بازه زمانی خاص اندازه گیری می کند، مثلا تحرکات قیمتی 200 روز گذشته یا سال گذشته را برای درک جهت کلی قیمت اندازه گیری می کند.

فارکس را بیاموزید: نمودار روزانه GBPUSD – میانگین متحرک

متوجه خواهید شد که تنها با افزودن چند میانگین متحرک به نمودار، یک ایده معاملاتی در تصویر بالا ایجاد شده است. میانگین‌ متحرک به شناسایی فرصت‌های معاملاتی کمک شایانی می کند. بدین صورت که وقتی جفت ارز در جهت میانگین متحرک حرکت می‌کند، مومنتوم را دیده و با آن وارد معامله شوید. زمانی هم که جفت ارز شروع به حرکت برعکس و در خلاف جهت میانگین متحرک  می‌کند، از معامله خارج شوید.

معامله گری با اندیکاتور RSI

“شاخص قدرت نسبی” یا همان RSI یک اسیلاتور با کاربرد ساده و مفید است. اسیلاتورهایی مانند RSI به شما کمک می کند تعیین کنید که چه زمانی یک ارز بیش از حد خرید شده یا بیش از حد فروخته شده است و بنابراین احتمال برگشت آن وجود دارد. برای کسانی که دوست دارند «در کف بخرند و در سقف بفروشند»، RSI می تواند شاخص مناسبی باشد.

RSI  می تواند برای تعیین نقاط ورود و خروج بهتر چه در بازار تریدینگ رنج چه بازار دارای روند به یک اندازه مورد استفاده قرار گیرد. وقتی بازارها جهت مشخصی ندارند و در حالت رنج هستند، می‌توانید سیگنال‌های خرید یا فروش را مانند آنچه در بالا مشاهده می‌کنید، بگیرید. هنگامی که بازارها دارای روند هستند، واضح تر می شود که در کدام جهت معامله بگیرید (یکی از مزایای معاملات روندی). در این حالت شما فقط زمانی می خواهید در جهت روند وارد معامله شوید که این اندیکاتور در محدوده 30 تا 70 باشد.

از آنجایی که RSI یک اسیلاتور است، با مقادیر بین 0 تا 100 ترسیم می شود. ارزش 100 به عنوان منطقه خرید بیش از حد (اشباع خرید) در نظر گرفته می شود و در نتیجه بازگشت از این منطقه به سمت نزول محتمل است. در حالی که مقدار 0 منطقه فروش بیش از حد یا اشباع فروش می باشد و در آن برگشت به سمت بالا امری عادی و محتمل است. اگر روند صعودی باشد، انتظار می رود RSI قبل از هم جهت شدن با روند، از منطقه زیر 30 یا همان منطقه اشباع فروش معکوس شده و برگردد.

معامله با اندیکاتور استوکستیک

اسلو استوکستیک هم مثل RSI یک اسیلاتور است که می تواند به یافتن مناطق اشباع خرید یا اشباع فروش که احتمالاً باعث برگشت قیمت می شود، کمک کند. جنبه منحصر به فرد معامله گری با این اندیکاتور، دو خط، %K و خط %D است که سیگنال ورود می دهد.

 

از آنجایی که این اسیلاتور نیز نشان دهنده ی اشباع خرید یا فروش است، شما به سادگی به دنبال خط %K باشید تا از بالای خط %D از سطح 20 عبور کند تا یک سیگنال خرید شفاف را در جهت روند شناسایی کنید.

معامله گری با اندیکاتور میانگین متحرک همگرایی و واگرایی (MACD)

MACD که گاهی به عنوان پادشاه اسیلاتورها شناخته می‌شود، می‌تواند به خوبی هم در بازارهای رنج و هم بازارهای دارای روند مورد استفاده قرار گیرد؛ آن هم به دلیل استفاده اش از میانگین متحرک هاست که نمایشی بصری از مومنتوم قیمت را ارائه می دهد.

پس از اینکه توانستید نوع بازار را شناسایی کنید که از نوع رنج است یا دارای روند، برای گرفتن سیگنال از این اندیکاتور باید به دنبال دو چیز باشید. ابتدا، خطوط مربوط به خط صفر را تشخیص دهید که سوگیری جفت ارز به سمت بالا یا پایین را مشخص می کند. مورد دوم اینکه، بررسی کنید به ترتیب برای خرید یا فروش، خط سیگنال  (خط آبی رنگ)، خط MACD (خط قرمز) را رو به بالا قطع می کند یا رو به پایین.

مانند همه اندیکاتورها، MACD نیز در یک بازار روندی مشخص یا بازار رنج  به کار می رود. هنگامی که روند را شناسایی کردید، بهترین کار این است که از تقاطع های خط MACD در جهت روند استفاده کنید. وقتی وارد معامله شدید، می‌توانید پیش از تقاطع، حد ضررهایی را زیر محدوده قیمت اخیر قرار دهید.

 

 

این مقاله چقدر برایتان مفید بود؟

میانگین امتیاز 2.7 / 5. تعداد آرا: 7

مقالات مرتبط:

تفاوت قیمت جفت ارزها در بروکرهای مختلف

ثروتمندترین افراد ایران

آموزش و دانلود گلوری اکسپرت مدیریت سرمایه

مدیریت سرمایه در فارکس

مقایسه پراپی و سرمایه گذار برتر

دوره هوش مالی

دوره آموزشی هوش مالی با تدریس محمدحسین همتی
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است
ثبت نام

سوالات و انتقاد های خودتون رو ارسال کنید تا با دانش هم دیگه، ابهامات این مقاله رو تکمیل کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *