بهترین نسبت ریسک به ریوارد برای موفقیت در معامله پراپ

ریسک به ریوارد
4
(2)

راه های موفقیت در پراپ تریدینگ

نسبت ریسک به ریوارد (r/r) یکی از مهم‌ترین استراتژی‌های مدیریت ریسک در معاملات فارکس است. نسبت ریسک به ریوارد یا پاداش بالا به این معناست که سود ممکن از معامله بسیار بیشتر از ضرر و ریسک ممکن است، در حالی که نسبت ریسک به ریوارد پایین به این معناست که ضرر ممکن از سود ممکن بسیار بیشتر است.

اگر می‌خواهید در معاملات اختصاصی موفق باشید، باید استراتژی صحیح نسبت ریسک به ریوراد را درک کنید و اجرا کنید.

همانطور که در مقالات قبلی گفته شد، ریسک به ریوارد در معاملات پراپ تریدینگ بسیار مهم است. در طول 30 روز چالش شما، درصورتی که شما بصورت برآیند روزانه مثبتی داشته باشید و وین ریت بالایی را کسب کنید، در نهایت باید نسبت ریسک به ریوارد شما حداقل 1 به 2 باشد تا بتوانید چالش های پراپ تریدینگ به به خوبی پاس کنید.

در این مقاله  شش نکته برای تعیین و محاسبه نسبت ریسک به ریوارد خود برای تجربه موفقیت در معاملات اختصاصی ارائه خواهیم داد.

تعیین ریسک به ریوارد در معاملات پراپ

1. تعیین تابعیت ریسک خود

گام اول تعیین تابعیت ریسک شماست. این مقدار پولی است که با تلف کردن آن در یک معامله راحت هستید. مهم است که در اینجا واقع‌گرایانه عمل کنید، زیرا انداختن تابعیت ریسک شما ممکن است به از دست دادن بزرگ منجر شود. شما باید محاسبه کنید که بر روی بالانس خودتان، چه میزان ریک کنید و اگر آن مقدار پول را از دست دهید، می توانید احساسات خود را کنترل کنید؟

یک نقطه شروع خوب این است که ریسک نکنید بیشتر از 1٪ حساب تجاری خود در یک معامله خصوصا این بهترین میزان ریسک در حساب ترید است. با افزایش تجربه و افزایش اعتماد به نفس در توانایی‌های معاملاتی خود، می‌توانید به تدریج تابعیت ریسک خود را افزایش دهید.

2. تعیین مزایا یا ریوارد

با تعیین تابعیت ریسک، شما نیاز دارید تا مزایا خود را تعیین کنید. این مقدار سودی است که می‌خواهید در هر معامله به دست آورید.

مزایای شما باید بر اساس استراتژی معاملاتی و تابعیت ریسک شما مشخص شود. به عنوان مثال، اگر شما معامله‌گری نرخ تبادل طولانی مدت هستید، ممکن است مزایا که تعدادی صد پیپ به دور دارد. اگر شما معامله‌گری روزانه هستید، ممکن است مزایا که تعدادی پیپ کم باشد.

3. ریسک به ریوارد خود را حد وسط نگه دارید

به طور کلی، ایده خوبی است که نسبت ریسک به مزیت خود را وسط نگه دارید. دلیل این اقدام حفاظت از سرمایه و بهبود نتایج معاملاتی شماست. اجازه ندهید که حرص تصمیم‌گیری‌های نسبت ریسک به ریوارد شما را بگیرد.

4. تنظیم اندازه موقعیت

با محاسبه نسبت ریسک به مزیت خود، شما نیاز دارید تا اندازه موقعیت خود را مطابقت دهید. این مهم است زیرا می‌خواهید همه معاملات را با یک مقدار پول یکسان ریسک کنید.

5. نظارت و تنظیم مجدد نسبت ریسک به ریوراد خود در طول زمان

نسبت ریسک به مزیت شما یک عدد تعیین شده نیست که باید فراموش کنید. باید به مراتب نظارت بر آن داشته باشید و آن را به عنوان نیازهای خود تنظیم کنید. به عنوان مثال، اگر متوجه شوید که به طور مداوم در معاملات خود پول از دست می‌دهید، ممکن است نیاز به کاهش تابعیت ریسک خود یا افزایش مزایای خود داشته باشید.

همچنین باید نسبت ریسک به مزیت خود را بر اساس استراتژی معاملاتی خود تنظیم کنید. 

در نهایت، دانستن چگونگی تعیین نسبت ریسک به مزیت مناسب برای هر معامله مهارت مفیدی برای موفقیت در معاملات اختصاصی است. برای رشد در مسیرتان، برخی از نکات مطرح شده در این مقاله را اعمال کنید.

بیشترین ریسک به ریوارد در کدام سبک معاملاتی فارکس وجود دارد؟

بیشترین ریسک به ریوارد معمولاً در سبک معاملاتی پر ریسک اسکلپینگ (Scalping) در بازار فارکس وجود دارد. در این سبک معاملاتی، تریدرها تلاش می‌کنند از تغییرات کوچک و کوتاه مدت قیمت بهره‌مند شوند و به سرعت موقعیت‌های معامله را باز و بسته می‌کنند.

دلایلی که این سبک معاملاتی به شدت مخاطره‌آمیز است شامل موارد زیر می‌شود:

1. تأثیر نوسانات کوتاه مدت:
– در تجارت باز، تأثیرات نوسانات قیمتی کوتاه مدت بسیار حساس و سریع انجام می‌شود، که ممکن است به سود یا زیان بزرگی منجر شود.

2. کمال‌گرایی و استرس:
– این سبک معاملاتی نیازمند تصمیم‌گیری سریع و دقیق است که ممکن است برای برخی افراد باعث استرس و کمال‌گرایی شود.

3. هزینه‌های معاملاتی:
– به دلیل تعداد بالای معاملات در این سبک، هزینه‌های معاملاتی می‌توانند بر روی سود نهایی تأثیرگذار باشند.

توجه به این نکات و ایجاد استراتژی‌های مدیریت ریسک مناسب می‌تواند به حداقل رساندن تأثیرات منفی در این سبک معاملاتی کمک کند.

این مقاله چقدر برایتان مفید بود؟

میانگین امتیاز 4 / 5. تعداد آرا: 2

سوالات و انتقاد های خودتون رو ارسال کنید تا با دانش هم دیگه، ابهامات این مقاله رو تکمیل کنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
پیمایش به بالا