زندگی‌نامه کامل احد عظیم زاده بزرگ‌ ترین تاجر فرش ایرانی

زندگی نامه احد عظیم زاده بزرگ‌ترين توليدكننده و صادركننده فرش
3.3
(83)

 زندگی نامه احد عظیم زاده بزرگ‌ ترين توليدكننده و صادركننده فرش

احد عظیم‌ زاده از جمله افراد ثروتمند و خلاقی است که دوران سختی را برای دستیابی به اهداف خود پشت سر گذاشته است.

او با تلاش و پشتکار در زمینه تولید و فروش فرش‌های دست‌بافت، نام خود را علاوه بر داخل کشور، در سطح بین‌الملل نیز بر سر زبان‌ها انداخته است.

در این بخش از زندگینامه افراد موفق، قصد داریم زندگینامه و افتخارات احد عظیم‌ زاده را مورد بررسی قرار دهیم.

احد عظیم زاده کیست ؟

<yoastmark class=

احد عظیم‌ زاده یکی از بزرگ‌ترین کارآفرینان ایرانی است که سلطان تجارت فرش نام دارد. او هم‌اکنون یکی از بزرگ‌ترین تاجران فرش در سطح جهان می‌باشد و دارای ثروت و شهرت فراوانی است.

این تاجر موفق و میلیاردر خودساخته، تمام ثروت و دارایی خود را از صفر، با رنج فراوان و تلاش به دست آورده است. در پس نگاه حسرت‌بار به زندگی افراد ثروتمند، یک سوال عامیانه همواره ذهن ما را به خود مشغول می‌کند و آن اینکه چگونه پولدار شویم؟ استیو سیبولد در کتاب «ثروتمندان چگونه فکر می‌کنند؟» نشان می‌دهد که آنچه افراد ثروتمند و فقیر را از هم جدا می‌کند، بیشتر به طرز فکر آن‌ها بازمی‌گردد و ارتباط بسیار کمی با خود پول دارد. در واقع تصمیم‌ها و رفتارهایی که در برابر محدودیت‌های پولی که یکی از انواع منابع برای تامین منابع دیگر است، ساخته و پرداخته می‌شوند، سطح کیفی زندگی افراد را از نظر مالی تعیین می‌کنند.

وی معتقد است که آنچه تفاوت میان افراد را رقم می‌زند، بیشتر به طرز فکر آن‌ها بازمی‌گردد و ارتباط بسیار کمی با خود پول دارد. در این مقاله به اختصار به زندگینامه احد عظیم‌ زاده، پدر فرش ایران و یکی از اسطوره‌های اقتصادی ایران می‌پردازیم. زندگی احد عظیم‌ زاده بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده‌ی فرش دستباف کشور از یتیمی در روستا تا رسیدن به بزرگترین تاجر فرش دنیا.

دوران کودکی احد عظیم زاده

دوران کودکی هر فردی بخشی مهم از شخصیت و زندگی او را شکل می‌دهد که می‌توانیم ریشه‌های آینده‌ی او را در آن جستجو کنیم. احد عظیم‌ زاده نیز از این قاعده مستثنی نیست و کودکی سخت و به نوعی عجیبی را پشت سر گذاشته است.

احد عظیم‌ زاده در سال ۱۳۳۶ در روستای اسفنجان از توابع شهرستان اسکو، آذربایجان شرقی، به دنیا آمد. این روستا، یکی از دورافتاده‌ترین مناطق بود که از امکاناتی مانند آب و برق بی‌نصیب بود.

مشکلات احد در واقع به‌طور واقعی آغاز شد وقتی قرار بود وارد مدرسه شود و به تحصیل بپردازد. همین موقع، یکی از سخت‌ترین اتفاقات زندگی برایش رخ داد. در سن ۷ سالگی و زمانی که تازه به مدرسه رفته بود، پدرش را از دست داد و مجبور به روبرو شدن با شرایط سختی شد که برای سال‌های بعد به او دست داده بودند.

وضعیت مالی خانواده به‌قدری بد بود که تنها دو روز از سال را می‌توانستند برنج بخورند! احد عظیم زاده مجبور شد از سن کمترین سنین، وارد بازار کار شود. او روزها قالی می‌بافت و شب‌ها پس از پایان کار، مشغول تحصیل می‌شد.

احد عظیم زاده همواره علاقه‌مند به خلبان شدن یا به اصطلاح پولدار شدن بود. اما وقتی ۱۳ ساله بود، قالی‌ها و پشتی‌های بافته شده را بر دوش می‌گذاشت و به اسفنجان و اسکو می‌برد تا آن‌ها را بفروشد. در آن زمان سود زیادی از این کار به دست نمی‌آمد؛ چرا که سود او از فروش هر قالی تنها یک یا دو تومان بود، اما با این وجود مجبور بود این کار را انجام دهد.

پس از پنج سال سخت کار کردن، احد عظیم زاده توانست به میزانی پس‌انداز کند که بتواند ۲۰ هزار تومان جمع کند. این مبلغ را همه از او قرض گرفتند ولی تنها خواهرش توانست بخشی از آن را به او بازپرداخت کند. سپس با کفالت مادرش، توانست وام ۶۰ هزار تومانی از بانک سرمایه بگیرد و با این بودجه، توانست یک کارگاه قالی‌بافی کوچک راه‌اندازی کند.

در این راه، احد عظیم‌ زاده با دشواری‌های زیادی مواجه شده است. اما با پشتکار، اعتقاد به خدا، و ایمان به هدفش، توانست تحمل این سختی‌ها را آسان کند و به سمت آرزوهایش حرکت کند. در نهایت، او با تمام این مشکلات و سختی‌ها، به‌تدریج به سمت موفقیت حرکت کرده و یکی از موفق‌ترین افراد در زمینه‌ی ثروت‌آفرینی در کشور شده است.

 

 احد عظیم زاده، افتخار صنعت فرش دستباف ایرانی…

 

احد عظیم زاده، افتخار صنعت فرش دستباف ایرانی…
احد عظیم زاده، افتخار صنعت فرش دستباف ایرانی…

احد عظیم‌ زاده، بعد از اینکه شرایط دشواری کودکی‌اش را پشت سر گذاشت و از سود کمی که کسب می‌کرد، تصمیم گرفت حرفه خود را آغاز کند. با توجه به تجربیات گذشته و زحماتی که کشیده بود، قدرت اراده اش هیچ‌گاه به او اجازه نمی‌داد که در مواجهه با مشکلات از پا دربیاید. با این سود کم، توانست ۲۰ هزار تومان صرف پس‌انداز کند، زیرا آرزویش پولدار شدن بود. برای این منظور، تصمیم گرفت که یک کارگاه فرش‌بافی راه‌اندازی کند.

او به سرمایه بیشتری نیاز داشت، بنابراین از پسرعموی پدرش ۲۰ هزار تومان وام گرفت و ۶۰ هزار تومان دیگر را از بانک قرض کرد. با این پس‌انداز و وام، توانست سرمایه ۱۰۰ هزار تومان جمع‌آوری کند.

چرا احد عظیم زاده عاظم آلمان شد؟…

احد عظیم زاده تصمیم گرفت به دنبال راهی برای خروج از کشور برود و کار خود را با صادرات آغاز کند. اما در آن زمان پس از انقلاب، پاسپورت به هیچ‌کسی داده نمی‌شد و او همچنین به زبان خارجی مسلط نبود.

آغاز فعالیت حرفه ای <yoastmark class=

احد عظیم‌ زاده که از عزت فرش ایرانی در خارج از کشور آگاه بود، تلاش کرد با تبلیغات مناسب، بازارهای بین‌المللی را فتح کند. با این حال، مشکلات زبانی و نبود تجربه در تجارت خارجی برای او چالش‌هایی بودند. اما با ایده‌های نوآورانه و استفاده از شبکه‌های ارتباطی خود، توانست این مشکلات را پشت سر بگذارد.

احد عظیم زاده به دوستی که در آلمان زندگی می‌کرد و از قبل با او آشنا بود، درخواست کرد که برایش دعوت‌نامه به شهر هامبورگ بفرستد. این دعوت‌نامه او را قادر به ورود به آلمان کرد و از آنجا به دنبال فرصت‌های جدید در بازارهای بین‌المللی بود.

در هامبورگ، به بازدید از سالن‌ها، انبارها و نمایشگاه‌ها مشغول شد و سعی کرد با سلایق مختلف بازارها آشنا شود. او متوجه شد که تاجران عربی به سوی سوئیس می‌روند تا فرش ایرانی بخرند. این اطلاعات باعث شد تا او هم به سوی ژنو سوییس سفر کند.

در این سفر، با یک کارشناس فروش فرش آشنا شد و اطلاعات بیشتری در مورد صادرات به سوئیس و آلمان کسب کرد. همچنین ایده تولید فرش گرد به ذهنش رسید و برگرداننده او شد.

با بازگشت به ایران، تصمیم گرفت که یک کارگاه برای بافت فرش‌های گرد ابریشمی راه‌اندازی کند. با استفاده از ابزارها و ماشین‌آلات، توانست با اقساط پرداختی فرش‌های با کیفیتی را تولید کند.

تاجران آلمانی پس از دیدن فرش‌های او، تصمیم به همکاری در زمینه فروش و صادرات به کشور آلمان گرفتند. نتیجه اولین معامله، سود قابل توجهی بود که به او امکان داد به تجارت خود ادامه دهد و برنامه‌های جدیدی را شروع کند.

با چشم‌اندازهای نوآورانه و استفاده از تجربیات گذشته، احد عظیم‌ زاده توانست به موفقیت‌های بزرگی دست یابد و امروزه به‌عنوان یکی از بزرگترین تاجران فرش کشور و رهبر کارآفرینان برجسته شناخته می‌شود.

افتخارات احد عظیم زاده

پروژهٔ بزرگ “قو الماس خاورمیانه”

احد عظیم زاده

احد عظیم‌ زاده امروزه فقط به تولید و صادرات فرش مشغول نیست، بلکه برای ورود به صنعت گردشگری نیز تصمیم‌گیری کرده است. احد عظیم‌ زاده پروژهٔ بزرگ “قو الماس خاورمیانه” را در شهر سلمان، استان مازندران، با سرمایهٔ ۱۸۰ میلیارد تومان اجرا کرده است. این برج‌های دوقلوی ۲۵ طبقه از بهترین مصالح ساختمانی و با استفاده از جدیدترین متدهای مهندسی ساخته شده‌اند. هدف اصلی او از انجام این پروژه کارآفرینی بوده و به دنبال کسب پول بیشتر نیست.

تحت پوشش یتیمان

احد عظیم‌ زاده اعتقاد دارد که باید از دارایی‌های خود به دیگران کمک کرد و این کمک باید بی‌شمار و بی‌ریا باشد. او یکی از بزرگواران خیرین کشور است و بسیاری از کودکان یتیم را در سرتاسر کشور حمایت کرده است. بزرگترین افتخار او این است که بیش از هزار یتیم را تحت پوشش قرار داده و قصد دارد هر سال صد کودک یتیم را به این تعداد افزوده و حتی بعد از مرگش، به مدت ده سال هر سال صد کودک یتیم را اضافه کند و هزینه‌های آن‌ها را از اموالش پرداخت کند.

او همچنین معتقد است که بهترین لحظات زندگی او زمانی است که به کودکان یتیم خدمت می‌کند و به آن‌ها کمک می‌کند. به همین دلیل همیشه با تعداد زیادی از یتیمان ملاقات می‌کند و از این که به احتیاجات آن‌ها کمک می‌کند، شادی می‌کند. او این را با این کار انجام می‌دهد که به تمام کودکانی که ملاقات می‌کند، فرصت می‌دهد تا احتیاجات خود را بیان کنند. این انگیزه‌اش باید تحسین شود و می‌توان از آن درس‌های ارزشمندی گرفت.

فرش گرد

یکی از دیگر افتخارات او اختراع فرشی به نام “فرش گرد” است که با تولید آن دو بار برندهٔ جایزهٔ بزرگترین تاجر جهان شده است. او اکنون یکی از ۱۰۰ کارآفرین بزرگ ایران است که به کشور خودش خدمت می‌کند.

 چه نتیجه از زندگی احد عظیم زاده میتوان گرفت؟

  1. پشتکار و تلاش فوق‌العاده: او با تلاش و پشتکار بی‌حد به دست آوردن اهدافش رسیده است، این نشان می‌دهد که تلاش بی‌وقفه و ایمان به خود، امری بسیار ارزشمند است.
  2. ریسک‌پذیری و نوآوری: او به‌طور مداوم به ریسک‌پذیری و ایده‌های جدید روی می‌آورد و از فرصت‌هایی که با این ریسک‌ها به وجود می‌آید بهره می‌برد. این نشان می‌دهد که برای رسیدن به موفقیت لازم است به جرات ریسک‌پذیری داشته باشیم.
  3. آشنایی با بازار و صنعت: او از سنین کودکی در کار فرش بوده و با بازار و شرایط آن آشنا بوده است، این آگاهی و تجربه از نقطه‌ای حیاتی برای موفقیت او بوده است.
  4. تعهد به ارزش‌ها: احد عظیم‌ زاده همیشه به ارزش‌هایی مانند درستکاری، علاقه به کار، پشتکار، و احترام به مشتری پایبند بوده و این ارزش‌ها به عنوان راهنمایی برای او در مسیر موفقیت عمل کرده‌اند.

به طور کلی، زندگی احد عظیم‌ زاده نشان می‌دهد که برای رسیدن به موفقیت، علاوه بر تلاش و پشتکار، نیاز است به ریسک‌پذیری، نوآوری، آگاهی از بازار و صنعت، و تعهد به ارزش‌های اخلاقی و حرفه‌ای.

این مقاله چقدر برایتان مفید بود؟

میانگین امتیاز 3.3 / 5. تعداد آرا: 83

سوالات و انتقاد های خودتون رو ارسال کنید تا با دانش هم دیگه، ابهامات این مقاله رو تکمیل کنیم.

7 دیدگاه دربارهٔ «زندگی‌نامه کامل احد عظیم زاده بزرگ‌ ترین تاجر فرش ایرانی»

  1. احمد یعقوبی

    سلام امیدوارم که حالتون عالیه عالی باشه بسیار بسیار بسیار عالی بودش لذت بردم ایشالا خدا بهشون سلامتی بده باران رحمت و نعمت الهی بر سرشون همواره جاری باشه الهی امین بهترین الگوی من در زندگی هستن استاد بی ادعا

  2. سلام و عرض احترام
    اقای مهندس عظیم زاده ما خیریه داریم برای کمک جهت یاری نیازمندان کم درآمد که در کار فرش هستن مصالح میدم فرش میبافن ولی در فروش ها به کمک شما بزرگوار نیاز داریم روز به روز هم بافندگان زیاد میشن از طرفی هم تاجران با قیمت پایین میخرن
    فرشهای ما تاجری ، و سالاری هستن ممنون میشم در این به ما کمک کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
پیمایش به بالا