۵ استراتژی پراپ تریدینگ که هر تریدر پراپ باید آنها را بداند
برای موفقیت در معاملات پراپ تریدینگ، (prop trading) ضروری است که از یک استراتژی معاملاتی استفاده کنید. باید یک تکنیک را انتخاب و به آن عمل کنید که برای شما کار کند.
حتی اگر شما مقدار زیادی هزینه و زمان صرف کنید برای آموزش بازارمالی، در نهایت شما باید استراتژی قوی و سودده خود را داشته باشید تا بتوانید در بازارهای مالی دوام بیاورید. استراتژی معاملاتی به شما کمک میکند که علاوه بر مدیریت ریسک، بتوانید کنترل احساسات داشته باشید زمانی که ترید شما در ضرر است.
چندین استراتژی معاملاتی برای انتخاب وجود دارد. در این مقاله، به بررسی پنج استراتژی محبوب خواهیم پرداخت و مزایا و معایب هر یک را مورد توجه قرار میدهیم:
5 استراتژی محبوب پراپ تریدینگ
1. استراتژی معامله اخبار (News Trading):
معامله بر اساس اخبار شامل بررسی رویدادهای خبری برای تصمیمگیریهای معاملاتی است. معاملهگرانی که از این استراتژی استفاده میکنند، اخبار مالی، گزارشهای درآمدی، تغییرات سیاست پولی و دادههای ماکرواقتصادی را نظارت میکنند. آنها به دنبال رویدادهایی هستند که احتمالاً تأثیر قابل توجهی بر بازار داشته باشند و سپس موقعیتهای معاملاتی را به تناسب بر میگیرند. البته لازم به ذکر است که در حساب حساب های پراپ تردینگ شما تا 15 دقیقه قبل از شروع خبر، اجازه باز کردن پوزیشن بر روی حساب خود را ندارید. در هر شرکت پراپ قوانین می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال بنا بر تحقیقات ما، شرکت پراپ فانددنکست، امکان ترید در زمان اخبار را فراهم می کند و این گزینه برای برخی از حساب های آن فعال است.
مزایا:
– دسترسی به فرصتها و سودهای پتانسیلی در مدت زمان کوتاه بازگشت سریع.
– انواع متنوعی از رویدادهای خبری امکان معامله انواع مختلف داراییها را فراهم میکند.
– موفقیت در معاملات اخباری نیاز به دانش پیشرفته فنی و بنیادی ندارد.
معایب:
– این ممکن است به علت نوسانات بازار ریسکی باشد.
– ریسک بالا بر اثر ناپیشبینی بودن رویدادهای خبری.
– معامله به معامله بهرهبرداری از خبرها ممکن است مواجهه با تغییرات سریع در بازار را نیازمند کند.
۲. استراتژی معامله روند (Trend Trading):
دنبال کردن روند استراتژیای است که شامل تجزیه و تحلیل عملکرد تاریخی داراییها یا جفتهای ارزی برای شناسایی روندها میشود. معاملهگرانی که از این استراتژی استفاده میکنند، نقاط ورود و خروج را بر اساس این روندها تعیین میکنند. آنها ممکن است همچنین از اندیکاتورها برای کمک به تشخیص روندها و اتخاذ تصمیمات خرید و فروش استفاده کنند.
مزایا:
– نسبتهای ریسک/پاداش بالا.
– بازارها بسیار اغلب بین روندها گیر میکنند، بنابراین برای یافتن روندهای خوبی که مزیت خوبی نسبت به ریسک داشته باشند، نیاز به صبر دارند.
– بسیاری از استراتژیهای دنبال کردن روند نیاز به دانش فنی پیشرفته ندارند.
معایب:
– نیاز به صبر برای یافتن روندهای مناسبی که ریوارد یا پاداش خوبی نسبت به ریسک داشته باشند.
۳. استراتژی اسکالپینگ (Scalping):
استراتژی اسکالپینگ شامل انجام معاملات سریع بدون نگه داشتن طولانی مدت است. معاملهگرانی که از این استراتژی استفاده میکنند، سعی دارند از نوسانات بازار به صورت زمان واقعی بهرهبرداری کنند و در یک روز چندین معامله انجام دهند.
مزایا:
– تجزیه و تحلیل اسکالپینگ فارکس (forex) به کسب سودهای بزرگتر کمک میکند.
معایب:
– ممکن است به علت نوسانات بازار، ریسکها را بزرگ کند.
– سود کوچک در هر معامله باعث میشود که به دست آوردن اهداف مالی معاملهگر مشکل شود.
– یک زیان بزرگ میتواند سودهای حاصل از معاملات سودآور بسیاری را از بین ببرد.
۴. استراتژی معامله روزانه (Day Trading):
معامله روزانه شامل نگهداشتن داراییها برای یک روز تجارتی است. معاملهگرانی که از این استراتژی استفاده میکنند، سهام خود را قبل از پایان روز معامله میفروشند. معامله روزانه به زمانبندی دقیق نیاز دارد و میتواند بسیار ریسکی باشد.
مزایا:
– امکان کسب سود سریع به دلیل گرفتن حرکات قیمت کوتاهمدت.
– مایعیت بالای بازار فارکس اجازه ورود و خروج آسان از معاملات را میدهد.
– خطر شبانه نیست، زیرا معاملهگران روزانه تمام پوزیشن ها را قبل از بسته شدن بازار میبندند.
معایب:
– ریسک بالا، استرس عاطفی و نیاز به زمان زیاد.
– ۵. استراتژی معامله گردش (Swing Trading):
معامله گردش شامل نگهداشتن داراییها به مدت چند روز یا هفتهها است. معاملهگرانی که از این استراتژی استفاده میکنند، سعی دارند در موجهای فعالیت مثبت سوار شوند و در دورههای کاهشی خارج شوند تا سودها را بیشینه کنند.
مزایا:
– معامله گردش نیاز به توجه مداوم شما را ندارد و به معاملهگران امکان داشتن بیشترین زمان آزاد را نسبت به معامله روزانه میدهد.
معایب:
– معامله گردش ریسکی است و ممکن است منجر به زیانهای بزرگ شود اگر بازار به سمت شما بروید.
کدام استراتژی معاملاتی مناسب شماست؟
بهترین استراتژی معاملاتی برای شما به تابع تحمل ریسک فردی شما، سبک معاملهگری و سطح تجربه شما بستگی دارد. اگر شما معاملهگر جدید هستید، مهم است با یک استراتژی ساده که میتوانید آن را درک کنید و به ثبات اجرا کنید، شروع کنید. هنگامی که تجربه بیشتری به دست آوردهاید، میتوانید با استراتژیهای مختلف آزمایش کنید و از استراتژی های خود بک تست بگیرید تا ببینید کدام برای شما بهتر کار میکند. در ادامه، تعدادی نکته برای انتخاب بهترین استراتژی معاملاتی خود آوردهشده است:
– تحمل ریسک خود را در نظر بگیرید. چقدر پول برای یک معامله توان میخواهید از دست بدهید؟ محدودیت تخمینی روزانه خود را چه میزان در نظر دارید؟
– سبک معاملهگری خود را مد نظر داشته باشید. آیا ترجیح میدهید معاملات خود را برای مدت کوتاهی یا مدت طولانی نگهدارید؟
پس از مدنظر قرار دادن این عوامل، میتوانید شروع به تحقیق کنید و یک انتخاب انجام دهید. همانطور که میبینید، تعدادی استراتژی معاملاتی وجود دارد. اما هر کدام با محدودیتهای خود همراه است. به عبارت دیگر، بهترین استراتژی برای شما به وضعیت شخصی شما بستگی دارد.
این مقاله چقدر برایتان مفید بود؟
میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد آرا: 0